Kisbusszal
Németországba
08:00 - 20:00 óráig
info[kukac]eutaxi[pont]hu

Utazási szabályzat


                                                                                                     Utazási feltételek
                                                                                                                 
A Szolgáltató (Eutaxi.hu) vállalja, hogy az Utast a telefonon, email-ben, személyesen előre megbeszélt helyről és időben a célállomásig elszállítja.
 
A személyszállító szolgáltatás megrendelése a www.eutaxi.hu weboldalon feltüntetett elérhetőségeken lehetséges, indulási és érkezési helyszín illetve utazási időpont megjelölésével. Online megrendelés esetén a Szolgáltató minden esetben telefonon is egyeztet az utazást Megrendelővel, illetve telefonos, személyes és Online megrendelés esetén is az indulási nap előtt telefonon egyeztet a Megrendelővel.
 
Az Utas köteles a gépkocsit indulásra készen várni.A gépkocsivezető maximum 20 percet köteles várni, amennyiben 20 perc elteltével az utas nincs a helyszínen, vagy nem indulásra kész, akkor elindulnak nélküle.
 
 
Az Utas késése miatti károkért az Utas felel.
 
A feltüntetett helyszínektől eltérő indulás esetén az árakat előzetesen egyeztetjük a Megrendelővel.
A Szolgáltató működési körén kívüli, előre nem látható, a felek által nem befolyásolható esemény - vis maior – bekövetkezése esetén a Szolgáltatót nem terheli a szolgáltatás elmaradásából eredő kártérítési felelősség. (Például: járat érkezési/indulási időpontjának változása, járhatatlanná váló utak, rendezvények, delegációk,dugók és  balesetek miatti útlezárás.)
Az utazási időpontok ajánlatnak minősülnek, amennyiben az utazások akár Szolgáltató miatti okokból, akár rajta kívül álló okok miatt meghiúsulásra kerülnek, a Szolgáltató nem tartozik kártérítési felelősséggel Utas felé.  
 
Az utazás során az Utas az általa harmadik személynek okozott, illetve a gépjárműben okozott károkért a károsult irányába közvetlen felelősséggel tartozik.
Járatainkon az Utas kötelezi magát, hogy az utazáson kizárólag akkor vesz részt, ha egészségi állapota azt lehetővé teszi, illetve ha nem szenved olyan betegségben, amelyre tekintettel az utazási szolgáltatás igénybevétele számára vagy utastársai számára a megszokottnál nagyobb kockázatot jelent. Az Utas az utazáson saját felelősségére vesz részt.
 
Amennyiben az Utas nem az utazáshoz megfelelő állapotban van, például ittas, valamilyen bódító szer hatása alatt áll, fertőző betegségben szenved, ruházata, poggyásza szennyezett, ebben az esetben a szolgáltatás megtagadható. Ilyen esetekben az Utas a fuvardíjat teljes egészében köteles megfizetni.
 
Járataink dugófigyelővel és nyomkövetővel rendelkeznek.
 
A www.eutaxi.hu weboldalon feltüntetett utazási árak 2db bőrönd és 1 kézipoggyász szállítását tartalmazzák, ezen felül a honlapon feltüntetett szállítási díjat számoljuk fel.
A szolgáltatás fizetése egyösszegben, induláskor fizetendő Forintban illetve Euro-ban.
 
A sofőr pénzváltásra nem kötelezhető.

KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG:
 
A helyfoglalás rögzítését követően, az utazást megelőzően 2 nappal (12.00-14.00) az utasnak elérhetőnek kell lennie,mert foglalását ekkor tudja véglegesíteni. Amennyiben nem elérhető az utas úgy foglalása törlésre kerülhet. Az utazás az indulási időpont előtt 48 órával térítésmentesen lemondható, határidőn túl történő lemondás esetén az utas köteles a Szolgáltató részére a teljes viteldíjat megtéríteni. 

Amennyiben ez nem történik meg abban az esetben nem áll módunkban a későbbiekben a helyfoglalását elfogadni.
 

Utazási előleget nem áll módunkban visszafizetni. A befizetett előleg a következő megvalósult utazás során teljes egészében beszámításra kerül.

Megrendelő az utazás megrendelésével egyidejűleg az Utazási feltételeket elfogadja.