Kisbusszal
Németországba
08:00 - 20:00 óráig
info[kukac]eutaxi[pont]hu

2017. November 20.

Miért érdemes kisbuszos utazást választani vonat vagy busz helyett?!


Írhatnánk most magunkról, és persze azt is megtehetnénk, hogy kritikával illetjük a busszal és vonattal közlekedést. De nem tesszük. Beszéljenek helyettünk utasaink sorai:

"Nagyon örültünk, hogy velük meg tudtuk oldani, hogy kiskorú gyermekünk egyedül hazautazhasson Németországból. A tájékoztatás induláskor is, előtte is, útközben is teljesen rendben volt, adatokat többször is egyeztettük, útközben is vigyáztak rá, megállásokkor sem volt soha egyedül. Ilyen hosszú úton is tartani tudták a megbeszélt érkezést. Ha úgy adódik, máskor is őket választjuk! Kiss A "

"Nagyon sokszor megtettem már az utat Budapestről Németországba az Eutaxival. Minden út kellemesen telt, udvarias, előzékeny sofőrök vezették a kisbuszt. Ami nekem a legjobban tetszik, hogy a gyermekem családja lakása előtt szállhatok ki a kisbuszból,és az imádott unokáimat rögtön megölelhetem. A csomagokról már nem is beszélve, hiszen mindig tele van hazaival és az unokáknak szánt kincsekkel a bőrönd. Szívből örülök, hogy rátaláltam az Eutaxira, és mindenkinek őszintén ajánlom, hogy Őket válassza, ha ezen az útvonalon szeretne utazni!!! Üdvözlettel: Katalin "

"ISMÉT! Köszönöm szépen: a kellemes-nyugodt-pontos-megbízható Eutaxinak , munkatársainak a kiváló szolgáltatást! Üdvözlettel, Zelei Fné "